Mijn favorieten

Kantoor

PICOW Makelaardij is een Rotterdams NVM makelaarskantoor wat zich richt op de noordzijde van Rotterdam maar in het bijzonder: Het Centrum, Kralingen, Blijdorp, Bergpolder en het Liskwartier.

 

Pico Wilbrenninck RMT heeft ruim zestien jaar ervaring als NVM-makelaar in Rotterdam. Hij kent daardoor de markt goed. Hij is integer, klantgericht en een uitstekende onderhandelaar. 

 

Erik van den Bos K-RMT, een gedreven makelaar die het klappen van de zweep goed kent. Naast verkopen en aankopen van woningen in Rotterdam heeft hij het specialisme van het splitsen van huizen in appartementsrechten en het maken van de tekeningen daarvoor.


Judith Greve K-RMT, heeft in 2014 na 28 jaar commerciële en projectmatige functies in het bankwezen gekozen voor een nieuwe wending in haar carrière. Haar uitgebreide ervaring in het renoveren van woningen en haar klantgerichtheid maken haar een deskundige makelaar.
 

Julia Konstapel is de stabiele factor op de binnendienst van PICOW Makelaardij. Ze verzorgt alles tot in de puntjes en kijkt er op toe dat alles volgens planning loopt.

 

PICOW Makelaardij BV

Kantoor Vestiging PICOW Makelaardij BV

Adresgegevens

Luzacstraat 34 b
3038 VX Rotterdam
010 - 456 87 08